Ik informeer en adviseer mijn gasten graag over het eiland en zijn bezienswaardigheden, maar bijvoorbeeld ook over wandelroutes, whale watching, vogels spotten en de beste restaurants met hun regionale gerechten.
Ook duikers kan ik adviseren over mooie duikplekken.

U kunt Vila Holanda makkelijk bereiken, er is een directe vliegverbinding vanaf Lissabon naar Pico. Vila Holanda is 10 autominuten verwijderd van het vliegveld. Ik adviseer u graag bij het boeken van uw vlucht, maar denk er alstublieft aan dat vanwege de beperkte vluchten een vroegtijdige reservering aan te bevelen is.

Daarnaast adviseer ik u een auto te huren. Ook hier is een vroegtijdige reservering wenselijk. Uiteraard kan ik u ook hierbij van dienst zijn, bijvoorbeeld door er voor te zorgen dat de auto bij aankomst op het vliegveld gereed staat.

Bij Vila Holanda zult u van een onvergetelijke vakantie genieten. Bekijkt u zeker ook de andere links met verdere details.